Bara två matcher i hockeyallsvenskan under söndagen. Jag har dock hittat ett spel i matchen mellan Karlskoga och Kristianstad där jag tror på hemmaseger.

Karlskoga ligger tvåa i ligan med 57 poäng. Man ligger sju poäng bakom serieledande Björklöven då de vann lördagens möte på straffar med 4-3. Man vill nog inte låta dem springa iväg för mycket och med tanke på hur bra man spelat hittills så tycker jag man ska vinna en sådan här match.
Man har öst in hela 64 mål på 13 hemmamatcher, ett snitt på sjuka 4,9 mål per match, så offensivt har man absolut inga brister.
Spelare som Immo, Ahl, Forsberg öser in poäng för laget och är en stor bidragande faktor till den fina offensiven.
Inför matchen kommer Thorell att hyllas för sina 200 poäng i serien, så jag räknar med att det lär vara taggade spelare och bra drag på läktaren.

Kristianstad kommer till matchen med otroligt svagt form då man bara vunnit en av de nio senaste matcherna.
Truppen håller ingen större bredd och med sin niondeplats hittills så har man ändå gjort det bra hittills. Verkligheten ser dock ut att ha kommit ikapp laget och det är ingen ovanlig syn att nykomlingar tappar ju längre säsongen går.
Bortaplan gäller här och där har man fyra raka förluster, och mot ett riktigt bra offensivt hemmalag så bör man få svårt att bryta den trenden.

Karlskoga har en klart bättre trupp och med tanke på hemmaplan så tror jag man bara visar sig bäst i matchen och tar en bekväm seger.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip