Onsdagen bjuder på allsvensk hockey mellan Karlskoga och Kristianstad, och här ska hemmalaget ha goda chanser att ta tredje raka.

Karlskoga kommer från två raka segrar där man först slog Vita Hästen borta med 1-5, en match man vann rättvist. Senast slog man Djurgården med 4-3 efter förlängning och även där stod man för en bra insats, och för Djurgårdens del var det femte raka förlusten.

I laget finns det en helt annan spets än hos hemmalaget då namn som Eriksson, Lilja, Lindquist och Larsson finns i truppen.
Man har även två stabila målvakter i Hellgren och Volden, en trygghet att ha i laget, och normalt sett ska man vara ett nummer större än gästerna.

Kristianstad är trots till tiondeplats i tabellen högst indragen i bottenstriden då man bara har två poäng ner till Vita Hästen som är näst sist, så man är i stort behov av poäng.
Nu senast slog man Östersund hemma med 2-1 där man avgjorde med bara två minuter kvar att spela, en seger som säkert var riktigt skön.
Man har dock inte glänst på slutet då man innan dess åkte på tre raka förluster. förvisso mot tufft motstånd i Björklöven, Södertälje och AIK, men 14 insläppta mål på tre matcher lämnar mer att önska.

I kassen har man Filip Larsson som varit en av ligans absolut bästa målvakt, och bara Lindbom och Voutilainen har högre räddningsprocent.
Jack Kopacka har sett bra ut för laget men han har saknats i de senaste matcherna, och skulle han saknas här påverkar det offensiven rejält.
Ser man på övriga truppen så finns Pistek, Netterberg, Grahn och Ainali som gör det bra samtidigt som man plockat in Gran från Lillehammer på slutet. Man besitter dock varken samma spets eller bredd som hemmalaget, och min känsla är att man väger för lätt i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip