Onsdagen bjuder på hockeyallsvenskan, och här har jag hittat ett spel i matchen mellan Karlskoga och Södertälje.

Karlskoga studsade tillbaka senast då man slog Mora med 3-6 på bortais. Innan dess åkte man på en förlust med 2-1 efter förlängning mot Västervik. Det är ytterst sällan man kliver av med en så låg målskörd
i en match, och vi har blivit rejält bortskämda över deras offensiv hittills. Man står på 87 gjorda mål efter 21 matcher vilket betyder att man gjort mest mål i serien. Man är sylvassa i powerplay med sina 29%, och där är det bara serieledande Björklöven som är bättre, så där gäller det för gästerna att se upp.
Immo,Ahl och Forsberg fortsätter att leverera storartat offensivt, och man är ett stort hot för varje lag i denna serie.

Södertälje kommer med tre raka segrar, och det är rejält skönt för laget då man inte rosat marknaden hittills. Man har dock inte mött några kanongäng, och två av segrarna har kommit efter förlängning.
Christoffer Bengtsson stod för 2+1 senast och det var förstalinan som visade vägen.
Man ligger dock fortfarande i botten av tabellen, och kikar vi på bortastatistiken så är man det svagaste laget i serien.
Defensivt är man ett av lagen som släpper in mest mål och här möter man en offensiv som öser in mål, och jag är högst tveksam till hur man ska kunna reda ut denna matchen och lyckas ta poäng.

Här tror jag inte gästerna har något att hämta, och hemma i Nobelhallen så tror jag Karlskoga bara visar sig bäst och vinner matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip