Toppen mot botten då Karlskoga gästas av Väsby, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Karlskoga kommer till denna matchen med formen på topp då man vunnit sex av de sju senaste matcherna samtidigt som man tagit poäng i tio raka matcher, och man placerar sig på en andraplats i tabellen bakom Timrå.
Man är ligans formstarkaste lag sett till de tio senaste matcherna, något som inte är oväntat då har man en bra trupp.

Senast så blev det en 3-5 seger borta mot Modo där man vände ett 3-2 underläge. Thorell stod för två nya poäng och han är nu uppe i 31 poäng på 25 matcher, ett riktigt bra facit.
Innan dess så slog man Björklöven på bortaplan med 0-1, och det var ett riktigt styrkebesked.

Truppen håller förutom Thorell en riktigt hög nivå då man har spelare som Björklund, Rekonen, Karlsson och Immo i laget, så framåt är man riktigt starka.

Nu är det hemmamatch och där har man vunnit tolv av 18 matcher och med det är bara Timrå starkare på hemmaplan, och här tror jag man är numret större än gästerna.

Väsby ligger näst sist i tabellen då man spelat in 25 poäng på 31 matcher.
Senast blev det en 4-1 förlust mot AIK där man faktiskt tog ledningen tidigt i den tredje perioden. Man tappade dock och förlorade, och här ställs man mot ännu tuffare motstånd.
Förlusten var lagets femte raka, så formen är allt annat än bra.

Nu är det bortamatch och där har man bara vunnit fyra av 16 matcher, ett facit som är alldeles för dåligt.
Truppmässigt så har man en del intressanta spelare i Lavoie, Lindberg och Smith som gör det riktigt bra för laget. I övrigt så känns man rätt klena, och det är ingen tillfällighet att man slåss i botten av tabellen.

Karlskoga är ett par nivåer bättre än gästerna och då man har fördel av hemmaplan här så tror jag man tar en bekväm seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u till oddset 1.70 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip