Hockeyallsvenskan bjuder på en riktigt bra match under fredagen där målfarliga Karlskoga gästas av Västerås. Här tror jag vi får se en del mål i matchen, och väljer att kliva in på ett överspel.

Karlskoga trivs riktigt bra på hemmaplan, något man visat under serien gång. Man har fyra segrar på fem försök, och det är bara Timrå som lyckats besegra laget, det med 2-3 efter straffar. I övrigt har man sett riktigt bra och man har tryckt in hela 25 mål på dessa hemmamatcher varav nio kom i en match då man slaktade Västervik med imponerande 9-1.
Immo har verkligen fått sig ett lyft efter han lämnade Leksand förra säsongen. Det är dock flera som imponerat offensivt där vi kan nämna Fredrik Forsberg och Filip Ahl.

Västerås tog en efterlängtad seger senast då man vann med 6-1 hemma mot Kristianstad. Innan dess hade man två raka förluster där man också släppte in fem mål i båda matcherna, så defensiven är fortfarande ett litet orosmoment, och det är något som måste sitta mot ett vasst hemmalag.
Man snittar tre mål framåt per match och offensivt så har man många farliga spelare, och jag är inte alls främmande för att man gör några mål i denna matchen.

Ett hemmalag som imponerat stort offensivt gästas av ett Västerås som ska tillhöra toppen, och jag tror vi får se en målrik match här.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip