Dags för det andra mötet mellan Karlskoga och Västerås, och här har jag min idé klar.

Karlskoga slutade tvåa i grundserien bakom suveräna Timrå, så hittills har man gjort en väldigt bra säsong.
Senast var det dags för matchserien mot Västerås där man visade upp ett riktigt bra spel direkt, och man vann matchen med 4-2. Man släppte också bara till 18 skott mot den egna kassen, så spelet över hela banan såg bra ut.

Senast fick man tillbaka viktiga Rekonen i laget, och han behövde bara sex minuter för att hitta nätet, så han kommer att bli viktigt för laget framöver.
I övrigt så har man ett väldigt skickligt lag med spelare som Immo, Björklund, Thorell och Karlsson för att nämna några, så truppen håller en riktigt bra nivå.

Nu är det även en ny hemmamatch och kikar man på grundserien så var det bara Timrå som var bättre på hemmaplan. Man vann 17/26 matcher på hemmais under grundserien, ett facit som är riktigt bra, och här bör man ha bra chans att koppla ett järngrepp om matchserien.

Västerås slutade sjua i grundserien vilket innebar att man var tvungna att ta sig förbi Almtuna i en matchserien om bäst av 3 för att komma hit. Den matchserien vann man med 2-0 i matcher, ett ganska väntat resultat även att det inte blev några enkla segrar.
Nu senast så fick man en kalldusch mot sig då Karlskoga hade 3-0 redan efter sex minuter, något man inte kunde hämta upp.

Truppen har en del kvalitet då man har spelare som Lunsjö, Hillding, Jansson och Zetterberg i laget, men man är fortsatt en bit från hemmalagets kvalitet.

Här är Benker ett frågetecken inför matchen, och det är ett klart minus om han inte kommer till spel. Man har även viktiga spelare i Zetterberg och Johansson borta i denna matchen, och det är två spelare som är extremt viktiga för laget, och känslan är att det kommer bli alldeles för tufft här.

Karlskoga har fördel av hemmaplan här och då gästerna har en del tunga avbräck så tror jag att de väger för lätt, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT


This is the stats tab
This is the post tip