Två matcher spelas i hockeyallsvenskan under torsdagen, och här har jag hittat ett spel i matchen mellan Karlskoga och Västervik.

Karlskoga kommer till denna matchen med två segrar i bagaget då man vunnit med 1-0 mot Vita Hästen samt senast 3-4 efter straffar mot Almtuna.

Man har en vass spelare i Henrik Björklund i truppen som sett riktigt bra ut under säsongen, och han stod för två assist i den senaste matchen.
I övrigt så har man en vass offensiv, och spelare som Rekonen och Immo finns i laget.

Nu är det hemmaplan och det är en klar fördel då man spelat mycket bättre i egen borgs något som 21 poäng på elva matcher visar.

Västervik kommer från en 3-4 förlust mot Björklöven på straffar i en match som spelades för cirka två veckor sedan. Man har haft Corona i truppen som stört en hel del, och det är inte säker man är helt på topp i denna matchen.

Spelmässigt så har man gjort en bra säsong hittills då man placerar sig på en sjundeplats i serien, ett resultat som får ses som bra.

Truppen innehåller den del spets i spelare som Hagelin, Fitzgerald och Öhman för att nämna några.
Till denna matchen ser man dock ut att missa ett par tunga namn, och då är jag inte alls säker på att man kan utmana Karlskoga på bortaplan.

Här tror jag mest på ett hemmastarkt Karlskoga med Björklund i spetsen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip