Karlskoga tar emot Västervik på hemmais under fredagen, och med tanke på hur hemmalaget sett ut inledningsvis så bör de ha goda chanser att ta sin tredje raka seger.

Karlskoga öppnade seriespelet med att tvåla dit topplaget Björklöven uppe i Umeå med 1-2 efter förlängning, och där blev Jellvert matchhjälte när han satte det avgörande målet samtidigt som Lars Volden var säker i kassen.
Nu senast väntade en ny tuff bortamatch mot Mora, men även där visade man vilka kvaliteter som finns i laget då man vann med 2-4, så man har helt klart öppnat säsongen på ett förtroendeingivande sätt.

Inför säsongen tappade man Rekonen och Björklund vilket är otroligt tunga tapp. Man har dock en väldigt stabil målvakts och backsida samtidigt som man värvat in kompetenta namn i Willman Borvik och Albin Eriksson, och även om de två sistnämnda är långt ifrån att ersätta de offensiva tappen så har man en bättre trupp än gästerna.

Västervik lyckades kriga till sig en 2-1 seger i premiären mot Tingsryd där man avgjorde i förlängning, en seger som dock inte är särskilt imponerande.
Nu senast åkte man på sin första förlust då Södertälje vann borta med 1-3, och även om det bara var 1-2 fram till slutet av matchen så var gästerna klart bättre.

Man har haft en stor spelarflykt inför säsongen då man blivit av med bland annat Supinski och McKenzie, två spelare som var ledande i fjol. Även spelare som Tim Wahlgren, Johannes Johannessen och Luke Wilde har lämnat.
Det har gjort att man har väldigt många nya spelare som måste in i laget, vilket kan ta tid, och med tanke på insatserna hittills så tror jag inte att man kan mäta sig med Karlskoga.

Karlskoga har sett bra ut inledningsvis då man tagit två fina segrar mot tufft motstånd och här ställs man mot ett Västervik som inte kunde mäta sig med Södertälje senast, så man ska ses med bra chans att ta en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT
This is the stats tab
This is the post tip