Hockeyallsvenskan bjuder på full omgång under fredagskvällen och jag har hittat ett spel i matchen mellan Karlskoga och Vita Hästen.

Karlskoga tog en ny seger senast efter 1-2 borta mot Kristianstad. Nu ligger man tvåa i serien och man fortsätter att imponera med en riktigt bra hockey.
Filip Ahl var den stora matchvinnaren senast då han stod för båda målen, och han fortsätter att prestera offensivt i laget.
Nu är det hemmaplan här och där har man varit outstanding. 19 inspelade poäng efter åtta matcher där man har 38-18 i målskillnad, vilket ger ett snitt på nästan fem mål framåt per match, så inte konstigt att man vinner många matcher.
Offensivt levererar samtliga linor, där framförallt spetsen i Ahl, Immo och Forsberg levererar.

Vita Hästen förlorade mot Tingsryd senast med 2-3 efter straffar trots ett skottövertag på klara 53-12. Man är dock bottentippade och man sitter inte alls på samma offensiv som hemmalaget, vilket också gör att man kan ha svårt att få in puckarna.
Man ligger elva i tabellen och man har gjort det klart godkänt och plockat poäng i fyra av de fem senaste matcherna.
Samuelsson och Bartalis får dra ett tungt lass offensivt och kikar man på bredden så är det klart svagare än många lag i serien.

Karlskoga är riktigt vassa på hemmaplan och trots att Vita Hästen lyckats ta poäng i fyra av de fem senaste matcherna så tror jag det blir tuffare här, och jag tror hemmalaget bara visar sig bäst.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip