Spännande match i hockeyallsvenskan ikväll där Karlskrona och AIK drabbar samman, en match jag tror blir målrik.

Karlskrona vann senast med 2-5 borta mot Almtuna, ett motstånd som såklart inte går att mäta med dagens, men ändå ett besked att man har igång målskyttet. Nu är det hemmaplan och man ska försöka fortsätta ta segrar för att hålla lag som Björklöven och Västervik bakom sig, två lag som ligger precis under topp 8 och jagar en plats där. Man har visserligen sen poäng tillgodo och en match mindre spelad, men poängen måste ändå in.
Man har släppt Crandall till AIK, en spelare som var ett stort offensivt hot för laget, och det är såklart kännbart, men i form av hemmaplan och ett gästande AIK som kommer med frågetecken så ska man kunna trycka in en del puckar.

AIK kommer från en oväntad 3-5 förlust mot Västerås, en match man ledde med 3-1 efter första perioden. Man gör en klart tveksam match och nyförvärvet Crandall gjorde inga poäng framåt, och får inte spela i denna match då han värvades från Karlskrona.
Normalt sett så är man bra både på hemma och bortaplan, men efter insatsen mot Västerås senast så kan man få en del problem i defensiv zon. En annan nackdel är att målvaktssituationen är tuff och Robin Wallin ska vakta kassen återigen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip