Träningsmatch ikväll mellan Karlskrona och Linköping står också på menyn. Ett Karlskrona som haft det tufft på försäsongen, man har dock bara spelat två matcher men resultat som 1-0-förlust mot Tingsryd och ett kryss mot Oskarshamn talar sitt tydliga språk. Det skiljer trots alls en division mellan lagen och det ska vara rejäl skillnad. Oerhört svagt att inte göra några mål mot Tingsryd och nu senast den 24/8 så krävdes det att man tog ut målvakten i slutminuterna för att tillslut lyckas kvittera mot Oskarshamn till 2-2 och sen kunde man tillslut vinna efter straffar. Alltså ingen bra start på försäsongen för Karlskrona.

Ikväll är det Linköping som står för motståndet. Ett Linköping som varit klart hetare. Linköping har spelat tre matcher under sin försäsong och hittills inte förlorat någon match under ordinarie tid. I säsongens allra första match förlorade man mot Växjö med 2-3 efter förlängning. Efter det har man tagit två segrar, först mot Färjestad med 3-4 efter ordinarie tid och sedan seger mot AIK med 2-4. Betydligt tuffare matcher än vad Karlskrona har mött och dessutom har man levererar fina resultat.

Det är även viktigt att ha mött motstånd av sin egen kaliber för att kunna mäta sig och få känna hur bra man egentligen är. Det har Linköping fått göra men inte Karlskrona. Som flera av mina motiveringar nu varit under försäsongen så bygger dem på att lag som inte mött bra lag kommer ha tuffare när dem väl stöter på ett bättre lag. Precis som i Karlskronas fall nu.

Sen är Linköping ett klart bättre lag än Karlskrona och jag tror det kommer skilja 6-7 placeringar mellan lagen innan grundserien 17/18 är färdigspelad. Jag tror Karlskrona kommer ha tufft att hänga med i Linköpings fartfyllda spel ikväll och ett stort frågetecken för Karlskrona är målskyttet som alltså bara gjort två mål totalt mot mediokert motstånd, upp till bevis ikväll, jag tror inte ni klarar att utmana Linköping och spelar därför LHC -1 AH till @2.28 hos Marathonbet.

Match: Karlskrona-Linköping
Spel: Linköping -1
Odds: @2.28
Insats: Flat (Samma insats hela säsongen på samtliga spel)
Bolag: Marathonbet

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip