En av de två kvällsmatcherna i SHL spelas mellan Karlskrona och Malmö, där jag tycker att jag kan peka ut en vinnare.

Karlskrona ligger sist i tabellen och man sju poäng upp till närmsta lag, och sitsen är allt annat än rolig för laget. Alla som följt SHL under säsongen har också sett att man har otroligt svårt att vinna matcher, och man har under de 42 matcher man spelat inte lyckats med bedriften att vinna två raka matcher, vilket är riktigt svagt. Nu senast kommer man från en 3-1 förlust mot Mora, ett lag som man jagar, och en seger senast hade gjort laget gott. Istället blev det förlust och nu är man alltså sju poäng efter.
Man har tagit två segrar på de tio senaste matcherna där segrarna kommit mot Mora och Rögle, de två andra bottenlagen. Man har ett av ligans sämsta powerplay med sina 15,75% och det är också en anledning till att man har svårt att vinna matcher.

Malmö krigar på i den jämna serien och varje poäng är sjukt viktiga för att inte trilla ner utanför en topp sex placering. Senast vann man mot Örebro hemma på straffar och den matchen var väl ingen höjdare. Man lyckades dock vinna och ta extrapoängen, vilket är viktigt i detta skede av säsongen. Matchen innan slog man Brynäs borta med 1-4 och där fick man se ett helt annat Malmö än senast.
Kollar vi tabellen så har man faktiskt tagit 36 poäng borta och 34 poäng hemma, och då har man också två matcher färre på bortaplan, och man verkar trivas bra på resande fot. De tio senaste bortamatcherna har slutat med åtta segrar och två förluster, där bara en förlust kommit på ordinarie tid.
Man har ett powerplay på strax över 22%, och där får hemmalaget se upp då man inte är jättevassa i boxplayspelet.

Malmö har inte förlorat borta mot Karlskrona i en tävlingsmatch sedan 2013 och jag tror inte man gör det här heller, och man vill visa upp ett bättre spel än senast.

Speltips: 2 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip