Karlskrona åkte alltså och brottade ner Nybro i Victoriahallen i onsdags. Det, mina speltokar, är riktigt starkt och det blir man förmodligen enda lag att lyckas med i den här serien. Nu ska man kanske inte tycka att det är så coolt med tanke på laget blekingarna förfogar över, men ändå.

Olofström kommer från en förlust mot hästgänget som jag för övrigt tror spelar ner Troja till Allsvenskan när kvalserien summeras i mitten av april. Ingen skam i den förlusten alltså. Vad jag förstått så var Olofström bra med i den matchen spelmässigt.

1,50 är oddset vi bjuds och det kanske, av somliga, uppfattas som pissigt och att det ligger rätt. Oddset ligger rätt men att det är pissigt håller jag inte med om. Karlskrona SKA vinna detta blekinge-derby och det finns ingenting som talar för Olofström-poäng i den här matchen.

Erik Hjalmarsson i Olofström måste man givetvis se upp med. 9+1 på fem matcher i Allettan Södra är ett skräckinjagande facit och alla som följt serien i några år vet att det inte är någon skojarserie som du gör vad du vill i.

Karlskrona har en helt annan bredd än Olofström och Ruiz, Larsson, Fahlqvist är tre spelare som jag gillar skarpt! Circelli och Mcgrane antar jag att KHK vill ha ut mer av, inga dåliga cash där. Brooks som nyligen klev in på backplatsen ska enligt rapporter fått en sjuk summa, med div.1 mått-mätt, för resten av säsongen.

Jag kliver in på ettan och matchen slutar 4-1 inför en kokande telefonkiosk.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip