Det börjar dra ihop sig i matchserien och något lag ska gå upp i en 3-2 ledning i matcher, och jag tror mig veta vilka!

Kärpät förlorade första matchen med 1-4 på hemmaplan, och jag var rejält förvånad. Jag visste ju att Helsinki har ett bra lag, men att man Kärpät är nivån över, framförallt på hemmaplan. Nu tog man dock och låste seger borta och sedan hemma och skaffade sig 2-1 i matcher innan det nu senast blev förlust och vi har 2-2 i matcher. Hemmaplansfördelen tycker jag väger rätt mycket här även om det kanske inte är något man sett hittills i matchserien.

Helsinki har överraskat och jag var inte helt säker på att man skulle slå ut JYP i kvarten. Man vann med 4-2 i matcher och tog sig till semifinal där nu Kärpät står, det tuffaste motståndet man kan ha. 2-2 i matcher är ett bra facit för laget och vid seger så har man serieledarna i rejäl gungning, ett uppgift jag dock tror blir svår. Thorell gjorde mål senast och har gjort mål i två av de tre matcherna han spelat mot laget, och det är en viktig kugge i laget.

Känns lite som en måstematch för båda lagen och då jag tycker Kärpät har en högre nivå så tror jag på fördel för hemmalaget.

Speltips: 1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip