Tyskland bjuder på DEL 2 vilket är andraligan i hockeysystemet och jag tror mig ha hittat en vinnare.

Kassel ångar på riktigt bra nu och står på fyra raka segrar. Senast körde man över Dresdner Eislowen med 1-7 på bortaplan och visade att man har riktigt fin form just nu. Man är ett lag som ska tillhöra de fyra, fem främsta lagen i ligan och med Braden Pimm som leder laget så kan denna säsong bli riktigt fin.
På hemmaplan har man vunnit sex av sju matcher, och det är inte mycket man gör fel i sin hemmaborg. Tidigare nämnde Braden Pimm ligger delad etta i den totala poängligan med 25 poäng. En annan intressant värvning man gjort är James Wisniewski, en back som gjort över 500 NHL-matcher, och han har hunnit med att göra 16 poäng på sina sju framträdanden för klubben.

Bayreuth är ett lag som inte alls trivs på resande fot. Man har bara tagit en seger på sju försök och senast man spelade borta åkte man på en 5-2 förlust mot ett lag som inte håller dagens klass. Man har inte samma spets som många andra lag i ligan, och det blir svårt att blanda sig i toppstriden, jag skulle att man hamnar någonstans mellan sjunde och tiondeplats i tabellen när grundserien är över.
Ivan Kolozvary är en av lagets största hot framåt, och senast slog han till med tre poäng i segern mot Freiburg. Men här kommer han inte få samma ytor som senast och man kommer få kriga enormt för att skapa de där riktigt farliga lägena.


För att gästerna ska kunna hota krävs det att man gör en klockren match utan misstag, men med tanke på hemmalagets fina form så tror jag man kommer få svårt att få med sig några poäng här och jag tror Kassel vinner rätt bekvämt.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip