Hockey i Tyskland i eftermiddag där Kaufbeuren gästas av Dresden Eislöwen.

Kaufbeuren ligger trea i serien och formen är mycket bra med sex raka segrar. Hemmaplan är en klar fördel här då man är grymt starka med sina åtta segrar på tio matcher där man snittar fem mål per match framåt.
I laget finns Sami Blomqvist som tidigare spelat i finska ligan och står på 39 poäng efter 22 matcher vilket betyder delad ledning i totala poängligan. Man har även Branden Gracel som öser in poäng för laget, och hittills har han gjort 37 poäng för laget.

Dresden Eislöwen ligger näst sist i tabellen, hela 24 poäng efter hemmalaget här. På hemmaplan gör man det bra och det är på bortais man gjort så att man ligger långt ner i tabellen. Man har två segrar på elva bortamatcher och målskillnaden är 28-51, vilket betyder att man nästan släpper fem mål bakåt i snitt.
Jordan Knackstedt är lagets bästa poängplockare, och det är en spelare som byter klubb oftare än jag byter strumpor. Han har varit i över tio klubbar senaste åtta säsongerna, Bolzano, Milano, Herlev och Esbjerg för att nämna några.

Hemmalaget har en helt annan trupp än vad gästerna har och med tanke på hemmaplansfördelen så tror jag på en bekväm seger här.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u hos bet365 , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip