Här ställs Finland mot ett svagt motstånd då man möter Kazakstan. Jag tror dock inte man bara går och kör över laget här, och jag har hittat ett spel i matchen.

Kazakstan öppnade med en 5-3 förlust mot Schweiz där förlusten självklart var väntad. Man stod dock emot bra och det var inte förens i mitten av den sista perioden som Schweiz fick in sitt 4-3 mål.
Man har en spelare i Musorov som gjorde två mål i matchen, men sett till truppen så har man den svagaste i hela turneringen, och här lär man sikta in sig på att försöka släppa in så få mål som möjligt.

Finland öppnade turneringen med att förlora mot Sverige med 3-2 efter förlängning. Jag tycker inte finnarna visade upp något bländande spel offensivt, och målen som kom var mest för att Sverige inte var tillräckligt heta i situationerna. Överlag så var Sverige det klart bättre laget, men Annunen i kassen storspelade.
Nu kommer man möta det svagaste laget i turneringen och det kommer såklart bli seger. Jag tror dock Kazakstan kan stå emot rätt bra i matchen och att siffrorna inte kommer rinna iväg extremt.

Finnarna är såklart nivåer bättre än Kazakstan i matchen. Jag tror dock man kan stå emot rätt länge, och man lär göra allt i sin makt för att hålla siffrorna nere.

Speltips: 1 hcp +5,5 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip