Sverige ska här möta Kazakstan, och man ska såklart vinna denna matchen. Kazakstan kommer dock kämpa ordentligt för att hålla siffrorna nere i matchen, och det tror jag man kan lyckas med.

Kazakstan har förlorat samtliga tre matcher hittills då man förlorat mot Schweiz med 5-3, Slovakien med 3-1 och Finland med 1-7. I matchen mot Slovakien var man länge med och det var inte förens med tre minuter kvar som slovakerna gjorde sitt förlösande 2-1 mål.
Senast mot Finland förlorade man som sagt med 1-7, och de siffrorna var något i överkant då jag tyckte man gjorde en bra match.
Här lär man återigen kämpa ordentligt för att hålla nere siffrorna och göra det svårt för Sverige.

Sverige kommer med två raka segrar då man slagit Finland med 3-2 på förlängning samt Schweiz med 2-5. I matchen mot Schweiz så var man riktigt bra och man hade 1-5 efter två perioder. I tredje var Schweiz det bättre laget, men närmare än 2-5 kom man aldrig.
Fagemo stod för två nya mål och det finns en del spets i laget. En spelare som Pasic har dock mer att bevisa, så det finns spelare som måste upp.
Här lär man ta en ny seger, men samtidigt behöver man inte ösa på för fullt då man har grepp om gruppsegern, så det gäller i första hand att bara ta tre poäng.

Sverige kommer vinna denna match, men vid en trygg ledning så behöver man bara spela av matchen, och hålla spelarna fräscha inför kommande match mot Slovakien.

Speltips: Under 8,5 mål och jag investerar 1u hos Betsafe eller Nordicbet // TT