Lunchhockey i Ryssland där Kazzinc Torpedo gästas av Bars.

Kazzinc ligger på plats 15 i tabellen där 16 lag senare går vidare till slutspel. Man kommer från en grymt imponerad seger med klara 9-1 mot Penza, ett lag som i allra högsta grad är med om de sista slutspelsplatserna. Innan dess var det två raka förluster mot bra motstånd där man kryssade mot serieledande Almetyevsk efter att man tappat en 0-2 ledning sista minuten av matchen.
Man är hemmastarka och står på elva segrar efter 16 matcher med 64-35 i målskillnad. Man har flera spelare högt upp i poängligan, och de visade upp bra spel i krossen senast, och motståndet är inte mycket tuffare här.

Bars ligger en poäng från plats 16 i tabellen och jagar de sista slutspelsplatserna, dock var det storförlust senast med klara 9-3 mot Karaganda, och det var verkligen inget man ville ha med sig in i denna roadtrip. Innan dess vann man med 11-3 hemma mot Heilonjiang, siffror som man inte ska ta för mycket på då gästerna håller otroligt låg nivå.
Bortaplan är ingen höjdare för laget och det är sällan man gör en bra insats på resande fot, och de flesta segrar borta är tagna mot enklare motstånd. Sex segrar på 18 matcher är facit, och man snittar inte ens två mål per match, och då bör man få det svårt mot starkare motstånd vilket man sett tidigare under säsongen.

Medans hemmalaget kommer från en lysande insats senast så kommer gästerna från en högst tveksam prestation, och det är ingen tvekan på vart jag trycker in mina poletter.

Speltips: 1 och jag investerar 5u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip