Vi har kommit fram till Onsdag och det vankas hockey även idag. Mötet mellan Khimik och Gornyak Uchaly har potential att bli intressant, men jag tror mig ha löst gåtan.

Khimik kommer med tre behövliga segrar i bagaget och man har gjort sig några poäng upp gentemot jagande lag om platsen i slutspelet. Man ligger 15 där de 16 bästa går till slutspel. Man är bättre på hemmaplan och 13 av sina 22 segrar har kommit där och man har även vunnit fyra av de fem senaste hemmamatcherna, där två av matcherna varit mot tufft motstånd.
En av lagets för dagen hetaste spelare heter Koroteyev, och han har gjort poäng i fyra raka matcher för laget, och bidragit med mycket i matcherna på slutet.
Man krigar för slutspel och då hemmaspelet är bättre än bortaspelet så räknar jag med en solid insats i matchen.

Gornyak Uchaly ligger på plats 23 i tabellen och tolv poäng upp till en slutspelsplats. Man kommer från förlust mot Tseng Tou med 3-2 efter att haft ledningen med 1-2 efter första perioden. Formen är annars okej och man har tre segrar de fem senaste. Bortaspelet imponerar inte alls och bara åtta av 24 matcher har slutat med seger. Kikar vi också på de tio senaste bortamatcherna så har man åtta förluster och två segrar där ena vinsten kom mot CSK VVS som ligger toksist i tabellen samt en straffseger mot Heilongjiang.
Man har Setdikov i laget, en spelare som leder hela VHL.s poängliga, och sedan har man ett par vassa offensiva pjäser i laget. Men bredden i truppen är alldeles för svag och trots att man har en lina som kan producera bra framåt så kan inte övriga spelare i laget hänga på detta, utan man står och faller med resten av truppen.

Khimik kommer med bra självförtroende inför matchen och detta är en viktig match för båda lagen, och jag tror hemmalaget visar att man är det bättre laget.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip