En ganska sen rek på ett odds som redan droppat lite, men jag ser ändå stort värde i detta och kommer att maxa. Kiruna tar emot Clemensnäs på hemmaplan och för mig är det en enkel seger att vänta för hemmalaget. Enligt mitt tycke är det klasskillnad.

Kiruna spelade igår mot Vännäs på hemmaplan och lyckades på något sätt tappa en poäng när man bara vann med 4-3 i övertid. De var klart bättre än sina motståndare rakt igenom, men lite slarviga utvisningar och inte alls full skärpa offensivt gör att man tappar en poäng. Man är ett bättre lag än Vännäs och att man bara fick två poäng är en besvikelse från många i laget. Nu kommer istället Clemensnäs få ut för detta misstänker jag och jämför man lagen Vännäs och Clemensnäs så är Vännäs det bättre laget. Kiruna är det enda laget från staden i Hockeyettan numera och har ett stort intresse runt föreningen. Laget har värvat bra och har ett gäng namnkunniga spelare där man bland annat slagit Kalix och Piteå på hemmaplan. Kalix slog till exempel Clemensnäs med 6-2 igår.

Clemensnäs är nykomlingar

Att vara nykomling i den norra serien är tufft där resurserna och pengarna inte är lika stora som nere i söder till exempel. De har ett okej lag på pappret, men kommer definitivt få kämpa om de sista platserna i tabellen. Jag tycker inte att man imponerat särskilt i inledningen förutom en seger mot Sundsvall på hemmaplan där gästerna var totalt under isen. I övrigt har man haft tufft att hänga med. Utspelade av Kalix igår och Kiruna är ett minst lika bra lag. Clemensnäs tar inga poäng idag, frågan är bara hur mycket man förlorar med.

Som sagt raka ettan finns till stabila 1.43 för den som vill komba med något annat. Jag kommer dock maxa handikappet till 1.78 hos Unibet . Jag blir oerhört förvånad ifall Clemensnäs lyckas sno Kiruna på några poäng idag och då tar jag på mig det. Kiruna ska vinna med klara siffror.

Insats: 5/5 units
This is the stats tab
This is the post tip