Frölunda är CHL, CHL är Frölunda. Idag ska superlaget i CHL-ögon Frölunda spela sin tredje match i denna säsongs upplaga av CHL och det är Klagenfurt som återigen står för motståndet. I den första matchen lagen möttes så tycker jag är Frölunda körde över Österrikarna. Frölunda vann trots allt matchen med bara 2-1 efter segermålet av Widerström men man vann skotten med 43-21 och jag tycker att Frölunda spelade väldigt fint i powerplay och Göteborgarna lyckades även göra ett mål i den spelformen. Jag kommer prova ett specialspel som finns hos Marathonbet, spelet är Frölunda att vinna + över 5.5 mål. Jag har spelat till 2.72 men tycker att det finns värde ända ner mot 2.45.

Förut idag var jag sugen på Frölunda -1.5 och hade påbörjat en rek om det spelet, men precis när jag höll på att bli klar med reken så såg jag att oddset hade dödssjunkit med cirka 20 punkter så då fick det bli att tänka om. Om någon ser att oddset studsar upp igen till cirkus 1.85 så tycker jag man lika gärna kan spela det. Men nu väljer jag som sagt specialspelet som finns hos Marathon och jag tycker det känns väldigt fint.

Som sagt, förra matchen var en riktigt fartfylld historia, det enda som saknades var egentligen målen för att matchen skulle falla mig i smaken till 100%, men målen tror jag kommer komma idag! Frölunda hade som sagt en väldigt vass offensiv men var för ineffektiva. Klagenfurt och andra sidan låg lite mer på defensiven som dem självklart är tvungen att göra mot ett starkt offensivt Frölunda. Dock hade man mycket fina spelvändningar som skakade Frölunda. Idag spelar Klagenfurt hemma och kommer nog vara betydligt mer offensiva, dels pga hemmais och dels pga att man måste gå för att vinna idag. Ett oavgjort resultat i den här matchen är inte av allt för stor vikt då man just nu ligger trea i tabellen och skulle behöva tre poäng för att ha en bra chans att gå vidare då man har ett tufft spelschema kvar med bland annat två matcher mot Zurich som ligger tvåa i tabellen och idag KOMMER ta tre poäng mot Gap som är iskalla. Detta kommer bidra till att Frölunda kommer möta ett mer öppet Klagenfurt och om det är något som Frölunda är bra på att utnyttja så är det ett lag som öppnar upp sig.

Jag förväntar mig en liknande matchbild som sist, att Frölunda kommer vara det laget som styr matchbilden, men Klagenfurt kommer också försöka göra det i perioder i matchen. Frölunda känns dock alldeles för tunga för Klagenfurt och bör ta en relativt bekväm seger. Mycket möjliga slutresultat i denna match är 2-4, 2-5, 1-5 osv. På dem grunderna känns Frölunda att vinna + över 5.5 mål mycket bra till 2.72.

Match: Klagenfurt-Frölunda
Spel: Frölunda att vinna + över 5.5 mål.
Odds: @2.72
Insats: Flat
Bolag: Marathonbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip