Nu är det återigen CHL på schemat och det är mängder av matcher och därför också mycket att välja på. Jag har dock fastnat för ett viktigt möte mellan Klagenfurt - Zurich, där mycket står på spel.

Klagenfurt spelar i den Österrikiska hockeyligan där man går okej med fyra vinster på åtta matcher. Det ska dock sägas att den EBEL som ligan heter, inte är lika bra som många andra ligor ute i Europa, vilket man kan se på Vienna Capitals som är Österrikes bästa lag för tillfället. De har tagit en seger på övertid och förlorat tre matcher, och då är man inte i någon direkt tuff grupp.
Just Klagenfurt har även mött Vienna Capitals i ligan där man torskade med 4-1.
Man har ett par fina spelare i Jamie Lundmark och Keven Kapstad för att nämna två stycken.

Zurich kommer från Schweiz som också är en betydligt bättre liga. Ligan är jämn hittills och även om man kanske inte glänst som man brukar så har man gjort det helt okej. Man har svenskarna Fredrik Pettersson och Robert Nilsson i laget som i vanlig ordning öser in poäng. Man har även Drew Shore som senast kommer från Vancouver samt Kevin Klein som kommer från många säsonger i NHL.

Man har just nu hand om andraplatsen i gruppen en poäng före just Klagenfurt. Vid vinst så går man upp på tio poäng och kliver upp på fyra poäng före Klagenfurt vilket gör att man vid seger i denna match säkrat avancemang, vilket man självklart kommer att försöka göra.

Zurich sitter på betydligt bättre trupp och stekheta Pettersson och Nilsson framåt där även backbjässen Kevin Klein stabiliserar upp försvaret så tror jag man vinner matchen.

Speltips: 2 vilket betyder att gästerna måste vinna på ordinarie tid och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip