Söndagen bjuder på mycket matcher och här kikar jag närmare på tjeckiska extraliga, där Kometo Brno gästas av Jihlava.

Kometo Brno är ett av de bättre lagen i serien och leds av gamle räven Martin Erat som har många NHL-matcher bakom sig. I laget finns flera intressanta spelare och jag tänker främst på Ondrej Nemec och Tomas Vincour som båda håller riktigt hög klass.
I fjol tog man sig hela vägen till final där man slog Liberec i fyra raka matcher och imponerade stort. Denna säsong har börjat okej och där nämnde Martin Erat visat vägen för laget.

Jihlava är nykomligar i ligan och jag tror man går en tuff säsong till mötes. Visserligen har man tagit sex poäng på sex matcher och öppnat okej, men mot lite bättre lag så har man inte riktigt räckt till vilket man visade i matchen mot Trinec.
Man har plockat in Tomas Kubalik och Eric De La Rose som spännande värvningar, där den sistnämnde gjort ett bra jobb från sin backplats. Truppen är dock inte alls slagkraftig och alla annat än en bottenplacering vore en stor skräll.

Kometo Brno har betydligt fler spetsspelare och det är inte många spelare hos gästerna som skulle ta en plats i deras lag. Kommer man bra upp i normal nivå så spelar man hem detta ganska smidigt och jag kliver in på hemmalaget.

Speltips: Kometo Brno -1.5 hcp vilket betyder att man måste vinna med minst två mål och jag kliver in med 4u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip