CHL och vi i kikar på de två lagen som gör upp om gruppsegern, på ena sidan står tjeckiska Kometo Brno, på andra sidan står svenska Malmö.

Kometo Brno leder gruppen och man gör det med en poäng före just Malmö. Man har en bra bit ner till KalPa som ligger på tredjeplats. Man kommer från en 5-1 seger mot Vitkovice i ligan och visade att formen är på topp inför detta möte. Mycket talar för att vi kommer få se en målglad historia, då båda lagen bör kunna spela utan press även om det inte är helt kört för KalPa att knipa en andraplats.
I laget hittar vi spelare som Martin Erat som varit en pålitlig poängplockare i NHL men som börjar bli till åren. Vi hittar även Tomas Vincour som kommer från en kanonsäsong i KHL inför denna säsong.

Malmö behöver väl ingen större presentation då jag tror de flesta har koll på laget. Men man är ett målglatt lag som spelar riktigt rolig hockey.
Matchen senast mot Rögle har nog inte gått förbi någon hockeyintresserad och vi fick se hela 15 mål i matchen, en match där Rögle på något sätt lyckades kriga till sig en seger i förlängning. Malmö hade mer än dubbelt så många skott som Rögle och 60% i räddningsprocent på Alsenfeldt är inte godkänt.

Två offensivt lagda lag gör upp i en gruppfinal och jag tror vi kommer få se mycket fart, många lägen och individuell skicklighet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål vilket betyder att det måste bli minst 5 mål i matchen, och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip