Finsk hockey står på schemat och jag tycker att jag hittat ett roligt "udda" spel som jag känner starkt för!

KooKoo ligger elva i tabellen och man ligger precis utanför slutspel. Jag tycker man sitter på en del riktigt fina spelare och offensivt kan man hota många lag. Nu senast blev det seger med 3-6 borta mot Hameenlinna där man visade att man är farliga framåt. Näst senast blev det också seger, detta mot SaiPa med 4-3 på straffar.
På hemmaplan snittar man strax under tre mål framåt och bakåt ligger man strax över tre insläppta.

Kärpät är ligans klart bästa lag, och man bara ångar på fullständigt, trots att man leder serien klart. Senast fick Saipa känna på hur det är att bli gästade av Kärpät, en match man vann med 1-5. Man står på fyra raka segrar där man gjort minst fyra mål i samtliga.
Ska vi kolla poängligan så har man tre spelare bland de fem bästa samt sex spelare bland de tjugo bästa poängplockarna, vilket säger en del om den offensiva kraften man har i laget, och att man gjort mest mål i serien är inte så konstigt. Man har också släppt in minst mål av samtliga lag där man framförallt på hemmaplan varit stabila bakåt.
Nu är det bortaplan och där är man inte lika vassa bakåt och KooKoo ska inte ha några problem att göra mål, men att man vinner matchen tror jag inte.

Speltips: 2 + btts och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip