Rysk juniorhockey idag där Krasnaya Armiya gästas av Serebryanye Lvi som ska försöka göra livet surt för hemmalaget, vilket jag tror blir svårt.

Krasnaya Armiya ligger på en stadig femteplats i divisionen men lagom andrum neråt. Man har vunnit 23 av 34 matcher under säsongen, och på hemmaplan har man vunnit 14 av 20 med en fin målskillnad på 77-47.
Man kommer med fem raka segrar, där man också vunnit nio av de tio senaste. Lagets stjärna heter Yegor Filin, en spelare som hunnit med att göra 34 poäng på 32 matcher. Utöver honom så har man en bra och stabil trupp där många spelare håller bra klass, och nu är det bara att jaga lagen ovanför.

Serebryanye Lvi ligger nia i tabellen vilket också är precis utanför en slutspelsplats. Man har en poäng upp till åttondeplatsen, men man har också fyra matcher mindre spelade. Senast vann man med 0-6 borta mot HC MVD, en viktig seger då laget ligger en poäng bakom för tillfället.
Man står på två segrar de fem senaste matcherna och formen är inte jättebra. Lagen möttes i ett dubbelmöte i slutet av November, och då vann Krasnaya Armiya båda mötena borta med 0-2 och 1-4.
Av sina 16 matcher på bortaplan har det blivit sex segrar, och man känns ungefär lika starka hemma som borta.

Krasnaya Armiya har både spetsen och bredden för att tillhöra toppen av tabellen vilket gästerna saknar, och jag tror man vinner rätt bekvämt ikväll.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip