Eftermiddagshockey från Ryssland där Krasnaya Armiya återigen ställs mot Serebryanye Lvi i en match där jag tror hemmalaget blir för svåra ännu en gång.

Krasnaya Armiya går starkt i ligan och senast fortsatte man vinna när man slog dagens motstånd även igår, men det satt hårt inne. Man vann med 3-1 efter att man gjort 2-1 med tre minuter kvar av matchen och sedan 3-1 i öppen kasse.
I den andra perioden borde man ha vänt matchen till ledning, men trots klart spelövertag så får man bara in en kvittering, och sett till hela matchen så var segern klart rättvis.
När inte lagets stjärna Filin klev fram så var det istället Dolgopyatov som klev fram, och det är det som är lagets styrka denna säsongen.

Serebryanye Lvi förlorade senast och nu har man fyra förluster på de fem senaste matcherna och formen är inte alls lika bra som den var för ett tag sedan. Senast man slog Karsnaya Armiya var i början av 2015, vilket gör att man inte vunnit mot dem på nio matcher.
I andra perioden hängde man inte med alls och man såg att så fort hemmalaget fick spelet att stämma fullt ut så var det inget snack om vilket lag som var bäst på plan.

Jag tror hemmalaget vinner även idag, och jag litar full ut på deras kanonform.

Speltips: 1 asian hcp -1 vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst vid tvåmålsseger eller mer, och jag investerar 4u // Tobbe