Vi bjuds på fredagsunderhållning i form av Kristianstad och Björklöven, och här har jag klart mest tro på gästerna.

Kristianstad ligger sist i serien då man spelat in ynka 14 poäng på 16 matcher.
Totalt sett har man vunnit fem av dessa matcher, och det är självklart ett riktigt uselt facit.

I den senaste matchen blev det en 0-3 förlust mot Vita Hästen, och det säger en hel del om laget då motståndet också försvagats då de tappade Sörensen.

I truppen hittar vi Lagesson, Svensson och Miketinac som håller en bra nivå, men truppen är alldeles för svag och här bör man få det otroligt svårt.

Björklöven är ett av ligans bästa lag, och det visar även tabellen. Man ligger på samma poäng som serieledande Timrå, men man har spelat två matcher mer.

Spelet har inte sett riktigt lika stabilt ut på slutet då man blandat och gett en hel del. Senast slog man dock Tingsryd borta med 0-3 där hela laget stod för en solid insats, och gör man en lika bra insats här så bör det räcka långt.

Truppen håller toppkvalitet och i laget hittar vi spelare som Crandall, Vesel, Hutchings och Deilert för att nämna några, men bredden i laget är riktigt bra.

Björklöven ska normalt sett vara nummer större än hemmalaget här och jag tror man visar att man är det bättre laget vilket gör att jag väljer att ta ställning för gästerna i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u till oddset 1.75 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip