Under onsdagen ska Kristianstad ska sig an Björklöven på hemmais i hockeyallsvenskan i en på förhand svår match, och jag tror man får det tufft i matchen.

Kristianstad kommer från en förlust mot Modo i en match det länge stod 4-3, och det var först med 2.01 kvar att spela Modo gjorde 5-3 i öppen kasse.
Innan dess mötte man just Björklöven på bortaplan och där blev det förlust med 6-3, så defensivt finns det mer att önska även om motståndet varit tufft.

Just truppen tillhör en av de sämre i ligan och jämför man mot de bättre lagen så är man en bit ifrån.
Visst har man förstärkt laget med Bouramman och Krupic, så defensivt finns det bra spelare, men man bör även denna säsongen få det tufft, och här möter man ett för bra motstånd.

Björklöven öppnade med två raka segrar där man började med att krossa Södertälje med hela 2-10. Därefter slog man Kristianstad på hemmais med 6-3 där Wiklund och Girard stod för tre poäng vardera.
Nu senast blev det dock förlust med 0-1 mot Västervik där man stod för en rätt svag insats, och här lär man vara ruskigt sugna på revansch.

I truppen finns det riktigt hög spets i spelare som Fitzgerald, Girard, Perron och Hutchings samtidigt som man har en riktigt bra bredd i laget, något vi sett inledningsvis då samtliga kedjor bidragit offensivt, och här bör man ha bra chans att studsa tillbaka på vinnarspåret igen då man ställs mot beskedligt motstånd.

Kristianstad jagar fortsatt sin första seger men då man ställs mot tufft motstånd i Björklöven så lär man få vänta ytterligare, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip