Kristianstad tar emot Björklöven på hemmais denna onsdagskväll och här slår hemmalaget helt klart ur underläge.

Gästande Björklöven hade siktet inställt på ett SHL-kontrakt i fjol, men de nådde inte hela vägen.
Nu börjar den resan om och inledningsvis har det gått hyggligt.
"Löven" nollades förvisso hemma mot Västervik senast där de överraskande förlorade med 1-0, men innan det har de i premiären slagit SSK borta med 10-2(!) och därefter hade de just Kristianstad hemma och då vann hemmalaget med 6-3.
Eftersom det blev förlust senast och dessutom noll mål framåt är chansen stor att gästerna kommer med en stor revanschlusta.
Att Björklövens vassa offensiv går mållös igen lär inte hända och mot ett lag som Kristianstad kan det helt klart bli åka av, så jag kommer gå för ett överspel här.

Hemmalaget har en svag säsongsinledning bakom sig med tre förluster av tre möjliga.
Bortsett från smällen i Umeå (6-3) så har Kristianstad även förlorat premiären hemma mot BIK Karlskoga med 2-1 och nu senast lämnade de Örnsköldsvik med 5-3-förlust mot Modo.
Kristianstad kan en bra dag hota de bästa lagen i den här serien. Det visade de lite av i premiären mot BIK Karlskoga där de stod emot länge, men den matchen rann aldrig iväg målmässigt.
Nu jagar Kristianstad säsongens första seger och detta mot ett Björklöven som jagar revansch på sig själva efter missen senast.

Hur det går? Målrikt, tror jag!

SPELTIPS
Över 5,5 mål till oddset 1.76 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip