SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

En match på tapeten i hockeyallsvenskan under lördagen då Kristianstad gästas av Karlskoga, och jag har hittat ett spel i matchen.

Kristianstad åkte på en rejäl nit senast då man förlorade men hela 1-9 mot Södertälje.
Gästande Södertälje gjorde en riktigt bra match offensivt och det var inget snack om att man var det bättre laget. Jag tycker dock Kristianstad visade upp ett riktigt uselt försvarsspel, och man borde absolut kunna hålla nere siffrorna mer.

Formen är inte alls bra och man har bara en seger på de fem senaste matcherna, och den kom hemma mot AIK med 3-1.

I de tre senaste matcherna har man släppt in hela 20 mål vilket är ett snitt på nästan sju mål per match, och nu när ett offensivt starkt Karlskoga kommer på besök så gäller det att man fått ordning på försvarsspelet, annars kommer man få det riktigt tufft i matchen.

Karlskoga vann sin senaste match då Mora krossades med klara 8-2. Man vann skotten med klara 35-13, och man var helt enkelt överlägsna i matchen.
Rekonen och Lindquist stod för tre poäng vardera i matchen och såg riktigt bra ut, men samtliga spelare gjorde en riktigt bra match.

I truppen finns det spets i spelare som Thorell, Björklund och tidigare nämna Rekonen, och man har en klart starkaste trupp än Kristianstad.

Ett för dagen riktigt svagt Kristianstad bör få riktiga problem med Karlskogas offensivt skickliga spelare, och jag tror gästerna visar sig starkast, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u till 1.90 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip