Fredagar brukar betyda hockeyallsvenskan, och denna fredagen är inget undantag när bland annat Kristianstad tar emot Karlskoga.

Kristianstad stod för en rätt bra insats senast första halvan av matchen, och man ledde rättvist mot Västerås med 1-3. Man tappade dock matchen helt och tappade till 6-3, och defensiven imponerande inte på något sätt.
På slutet har man tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna, och med tanke på att man slåss om en åttondelsfinal så gäller det att fortsätta på den vägen.

Nu väntar dock en tuffare uppgift än senast då man möter ett starkt Karlskoga, och ser man på truppen så finns det inte lika hög kvalitet som hos gästerna, och risken är stor att man åker på en ny förlust här.

Karlskoga åkte näst senast på en högst oväntad förlust mot jumbon Västervik med 0-4, och man var alldeles för ineffektiva framåt samtidigt som Kruse gjorde en riktigt bra match i kassen.
Man studsade dock tillbaka direkt då man senast vann med 2-1 hemma mot Vita Hästen. Segern satt dock hårt inne då man vände matchen de sista åtta minuterna, något som dock lär ha gett en del självförtroende.

Ser man på tabellen är man även ligans bästa bortalag då man vunnit 14/22 matcher på resande fot, vilket är starka papper, så det är inget större minus i matchen.
Senast hade man både Lilja och Eriksson borta pga sjukdom, och det vore såklart ett minus om de saknas även här.
Truppen har dock starka namn som Lindquist, Jellvert och Kokkonen samt två bra målvakter, så man bör kunna kontrollera Kristianstad även utan dem.

Karlskoga trivs riktigt bra på bortais samtidigt som man har klart bättre form än Kristianstad, något som talar för att man ger goda chanser att ta en ny triumf, och jag går på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip