Kristianstad och Karlskrona ska här göra upp i en match jag tror kan bli svängig, och jag har man idé klar i matchen.

Nykomlingen Kristianstad har tappat en del på slutet då man nu står på fem raka förluster, och det var bara en tidsfråga innan en motgång skulle komma. Precis som nykomlingar brukar göra så började man helt okej för att sedan tappa när man kommit en bit in i säsongen.
Man har haft en del målvaktsbekymmer i laget då Gistedt varit skadad och man fick plocka in Lehtonen från grannlandet Finland.
Formmässigt så är man set svagaste laget sett till de fem senaste matcherna då man bara plockat en poäng samtidigt som man släppt in 20 mål.

Karlskrona ligger på en åttondeplats i tabellen, en placering före dagens motståndare. Dock skiljer det sju poäng, så det har blivit ett litet gap där.
Man kommer från en 2-5 förlust mot Modo senast och det är väl inget att säga om då man sett hur starka dem varit hittills.
Man är ofta med i målglada tillställningar, och faktum är att i 16/23 matcher har det blivit minst fem mål.
Offensivt så är veteranen Niklas Johansson lagets bäste poängplockare med sina 19 poäng, men truppen är inte särskilt stark, och defensivt ser man svaga ut.

Här tror jag vi får se en hel del mål mellan ett hemmalag som sett sämre ut på slutet och ett gästande Karlskrona som visat upp brister i defensiven.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip