Kristianstad ska här ta sig av topplaget Modo, och jag tror på en säker bortaseger.

Kristianstad ska här göra sin första match för året och man ställs mot tufft motstånd direkt.
Efter en bra start i början av serien så har man precis som vanligt för en nykomling tappat ordentligt. Man har bara vunnit två av de tio senaste matcherna, och i den senaste matchen så förlorade man klart mot Karlskrona med 5-1.
Nu har man plockat in ett nyförvärv i Riley Bourbonnais som närmast kommer från danska ligan. Det är svårt att sätta in honom här, men han bör knappast göra så att laget lyfter ordentligt.

Modo har gjort en match detta året och där vann man hemma mot Almtuna med 6-3. Tambellini, Johnson och Karlkvist fortsätter att producera och de stod för två poäng var i matchen.
De ligger ju sjua, etta och fyra i poängligan så offensivt är man sylvassa.
Nu saknar man eventuellt Tambellini som varit sjuk. Enström saknas återigen, men truppen är bred.
Nu är det bortaplan och där har man haft det klart tyngre denna säsongen då man vunnit 9/17 matcher till skillnad från hemma där man vunnit 14/17.
Man har dock åtta poäng upp till serieledande Björklöven och ska man inte tappa mark på dem så måste man fortsätta vinna matcher, och detta är en match man ska vinna.

Modo är det bättre laget och med tanke på att Kristianstad tappat ju längre säsongen gått så bör detta sluta med bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip