Skarpt läge för Kristianstad då man förlorat de två inledande matcherna mot Modo, men här bör man återigen få det tufft.

Kristianstad har öppnat kvartsfinalserien med två raka nederlag där siffrorna skrivits till 1-0 samt 5-2.
Modo borta är ingen enkel match, och spelmässigt har hemmalaget varit starkast.
Nu vänder det hemåt till Kristianstad och detta är en viktig match då man knappast har råd att hamna i ett 0-3 underläge i matchserien.

Man har spelare som Kontos och Cheek som varit riktigt bra för laget under säsongen, precis som målvakten Dichow. Man har dock tappat rejält den senaste tiden då man bara vunnit fem av de 18 senaste matcherna, och trots hemmais bör man få det kämpigt.

Modo slutade tvåa i grundserien då man spelade ihop 106 poäng, vilket var tio färre än seriesegrarna HV71, och överlag så gjorde man det riktigt bra.
Man har efter två raka segrar i kvartsfinalserien kopplat ett järngrepp på Kristianstad, och spelmässigt har det även sett riktigt bra ut.
Formen är även den på topp då man i de nio senaste matcherna bara förlorat en enda match, och den kom mot just seriesegrarna HV71.

Nu ska man ta sig an Kristianstad på bortais och försöka skaffa sig ett starkt grepp om matchserien, och med tanke på att det både finns bra spets i spelare som Woods, Vigneault, Jelisejevs och Aagaard samt en fin bredd så bör man återigen kunna visa att man är det bättre laget i denna matchserie.

Kristianstad har haft det tufft efter årsskiftet och mot ett formstarkt Modo är risken överhängande att man åker på ett nytt nederlag, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip