Kristianstad och Modo ska göra upp för fjärde gången i den matchserie, och efter förlusten senast så lär Modo vilja visa att man är det bättre laget.

Kristianstad tog en nödvändig seger senast på hemmaplan då man vann med 4-2 efter att man satt spiken i kistan i öppen kasse med sekunden kvar att spela.
Spelmässigt gjorde man en bra insats och det var ett klart steg framåt, men samtidigt mötte man ett bortalag som inte alls kom upp i nivå, och här bör man ställas på ännu större prov.

Trots segern är formen inte på topp då man haft det svårt på slutet och ser man till de tio senaste matcherna har det bara blivit fyra segrar, och även om det finns en del kvalitet i laget så är man inte alls på samma nivå som gästerna.

Modo inledde med dubbla segrar på hemmais där man gjorde bra insatser, och just på hemmaplan har man varit starka under säsongen.
Nu senast i den första bortamatchen fick man stryk med 4-2 och överlag så gjorde man inte alls en lika bra prestation som i de två tidigare matcherna, och här förväntar jag mig att man levererar en klart bättre insats.

Truppen är riktigt stark med spelare som Näsen, Woods, Jelisejevs, Vigneault och Aagaard i spetsen och som lag är man klart starkare än hemmalaget, och efter förlusten senast så lär samtliga spelare vara rejält revanschsugna

Kristianstad drog det längsta strået senast men här lär man behöva steppa upp och göra en ännu bättre insats då gästande Modo lär komma ut fulla av revanschlusta, och då även gästerna är det klart bättre laget i matchen tror jag att man tar revansch, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip