Fredagsunderhållning i form av hockey då Kristianstad tar emot Tingsryd under kvällen, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Kristianstad åkte på en rejäl smäll senast då man förlorade mot Björklöven med klara 2-7. Det är en tuff match då man mötte ett av ligans bästa lag, och här är det inte alls samma kvalitet på motståndet.
Kikar man på säsongen hittills så har man överraskat rejält positivt då man ligger på en femteplats i tabellen, och det efter att man vunnit 23/37 matcher.

I laget har man Cheek, Kontos, Sideroff och Krupic som verkligen imponerat under säsongen, Något även hela laget gjort, och här bör man kunna studsa tillbaka omgående efter förlusten senast.

Tingsryd tillhör botten av tabellen och man ligger just nu på en elfteplats efter att man vunnit 13/36 matcher.
Man kommer till matchen med två raka hemmasegrar mot Södertälje och Almtuna där man vunnit med 5-4 samt 3-2 efter straffar.
Detta var just vinster på hemmais och ser man på bortaplan som gäller här så har man bara segrar i 4/16 matcher, så man trivs klart sämre på resande fot än på hemmaplan.

Laget har en del bra spelare i Fladeby, Öhrn, Lindelöf och Elvenes för att nämna några. Man har även fått in Thomasson i laget som anslutit från Mora och han stod för två poäng i sin första match, och det är ett bra tillskott i truppen.
Här tror jag dock att man får det tufft då man inte alls trivs på bortaplan.

Kristianstad har varit en positiv överraskning hittills och nu när man ställs mot ett bortasvagt Tingsryd som dessutom tillhör ett av de svagare lagen i ligan så bör segerchansen vara god, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip