Fredag betyder hockey i form av hockeyallsvenskan, och här ska Kristianstad och Vita Hästen göra upp.

Kristianstad kommer från en 2-5 förlust hemma mot Västerås, ett lag som för dagen har rätt svag form. Man var länge med i matchen och efter två perioder stod det 2-2. I tredje gjorde dock gästerna tre mål och vann matchen.
I och med förlusten senast så har man nu bara vunnit två av de åtta senaste matcherna, så formen är ett frågetecken.
Man slåss för att slippa negativt kval och just nu ligger man näst sist med 51 inspelade poäng, och man har tre poäng upp till säker mark, en plats just nu Almtuna har.
Nu gäller det att avsluta starkt de tre sista matcherna för att ha chansen att nå säker mark, men jag ställer mig tveksam till om man lyckas.

Vita Hästen fortsätter att göra en riktigt bra säsong och senast slog man Modo hemma med 6-4, ett riktigt bra resultat. Fish stod för ett hattrick och hade en riktigt bra dag på jobbet, och han var högst bidragande till segern.
Formen är bra och man har vunnit tre av sina fem senaste matcher, och då har förlusterna kommit mot bra lag som Björklöven och Södertälje.
Man ligger sjua i tabellen och avslutar man riktigt bra de tre sista matcherna här så har man chans på femteplatsen, även om det ska mycket till.
Lyckas man knipa den platsen så kommer man få en extra hemmamatch samt att man kommer få starta playoffspelet med en poäng, så man kommer vara riktigt motiverade i denna match och göra allt man kan för att vinna matchen.

Båda lagen har en hel del att spela om, men jag tycker gästerna har det bättre laget samtidigt som man bör ha ett mentalt övertag då man vunnit samtliga tre möten mot Kristianstad denna säsong, och jag väljer således att gå på bortaseger här.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Bethard , 10bet , FastBet eller SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip