Nu när jag ändå nödvändigtvis måste följa division 1F-hockeyn istället för Zlatan och Arsenal så vore det väl slöseri med min bitterhet om jag inte då även funderade lite kring utgången i serien jag bevakar.

Jag ska jobba på Nybros match hemma mot Halmstad, en match där hemmalaget har chansen att säkra en plats via bakvägen till Playoff. För att göra detta redan ikväll krävs att man besegrar ett mediokert Halmstad på hemmaplan, men också att Mörrum tappar poäng ikväll.

Tar både Nybro och Mörrum samma antal poäng eller Mörrum fler än Nybro så har vi en ruggigt viktig och direkt avgörande sista match mellan de båda topplacerade lagen i vad som kan komma att bli en riktig nagelbitare. Och just denna match tror jag även kommer att bli verklighet eftersom…

…Mörrum spelar i sin tur borta mot Kungälv, ett lag man normalt sett ska besegra utan större bekymmer även på bortaplan, något som man också bevisligen brukar göra eftersom man har fyra komfortabla segrar på bortaplan i just detta mötet. Idag gäller dessutom vinna eller försvinna för gästande Mörrum. Kungälv har visserligen även de motivationen med sig ut på isen ikväll men jag tror på tre poäng för bortalaget och fortsatt liv i division 1F.

Jag tycker oddset är satt lite väl högt på tvåan med tanke på klasskillnaderna som faktiskt råder mellan lagen på den här nivån i hockeysverige.

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg att jag INTE är avundsjuk på alla er som kan se fotbollen istället för att sitta i en ishall där det spelas division 1-hockey.

This is the stats tab
This is the post tip