Tidig kvällsmatch i ryska MHL där Kunlun Junior och MHC Spartak ska göra upp och jag tror mig ha vinnaren.

Kunlun Junior ligger tolva i tabellen och säsongen kommer ta slut efter grundserien. Jag tycker att man gjort det rätt bra under säsongen och trodde man skulle ligga lite längre ner i tabellen.
Nu är formen inget vidare och de åtta senaste har bara inneburit en seger. De två senaste matcherna har man förlorat med 10-1 och 3-6, vilket säger en del om skillnaden till topplagen.
Igår mötte man MHC Spartak, och då tappade man 3-1 till 3-6 i sista perioden.

MHC Spartak ligger fyra i tabellen och man slåss mot Dinamo St Petersburg om tredjeplatsen. Nu senast blev det en efterlängtad seger efter fyra raka nederlag, om än mot tufft motstånd.
Man var det bättre laget matchen igenom igår mot Kunlun men hade svårt att lösa det sista lilla extra för att målen skulle komma, och efter två perioder så hade Kunlun 3-1 och var påväg mot storskräll. Lagets stjärnor ville dock annat och man pulvriserade hemmalaget fullständigt i tredje och vände till 3-6.
Shalagin som också leder interna poängligan stod för 2+2 i matchen och Rozanov stod för två assist.

Hemmalaget orkade inte stå emot i 60 minuter igår då man rasade fullständigt i sista perioden, och jag tror man är ännu mer slitna idag, och litar på att gästerna vinner komfortabelt.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 4u // TT