Ryska VHL rullar på och jag försöker fortsätta att hitta fina värden, vilket jag tycker att jag har gjort här. Hemmastarka Kurhan bör inte ha några problem att slå Chelmet Chelyabinsk på hemmaplan, och jag investerar!

Kurhan har överraskat positivt på mig hittills denna säsongen och man ligger på en riktigt fin fjärdeplats i tabellen, och man har ett otroligt fint hemmaspel. Just på hemmaplan är man urstarka och man har vunnit tio av tolv matcher och lag som Ska Neva St Petersburg och Dinamo St Petersburg har fått åka hem tomhänta i matcherna, och då ska vi konstatera att dessa lag är de två bästa lagen i ligan, och det med marginal. Åtta raka hemmasegerar står man på nu och jag ser inte hur man inte ska förlänga denna sviten.
Precis som med Karaganda så har man inte de här spelarna som ligger på 25-30 poäng redan, utan man har en jämn och stabil trupp där alla är med och bidrar, vilket såklart är skönt för hela laget, så man kan avlasta samtliga kedjor.

Chelmet Chelyabinsk placerar sig på plats 22 i tabellen med 33 inspelade poäng, vilket är 21 poäng färre än dagens motstånd. Borta har man vunnit sex av 13 matcher, där en del av segrarna kommit på slutet. Man visar dock inte upp någon stabilitet utan man blandar och ger mest varannan gång. Precis som hemmalaget så har man många spelare som gör poängen, men den stora skillnaden mellan lagen är defensiven, där gästerna läcker betydligt mer då man släppt in 80 mål, där hemmalaget bara släppt in 49, vilket såklart är riktigt bra.

Hemmalaget är urstarka i sin egen borg, och gästerna kommer att få det tufft i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip