Eftermiddagshockey från Ryssland står på dagens schema, och vi får se en match mellan Kurhan och Khimik där hemmalaget ska ha fin chans att ta en stabil seger.

Kurhan tågar på bra i ligan och man ligger på en finfin tredjeplats. Att man ligger före lag som Karaganda och Almetyevsk i ligan trodde jag inte, och man har spelat över förväntan. Man kommer med fyra raka segrar till denna match och formen är inte något annat än på topp.
Senast blev det 3-2 seger mot Zvezda Chekov, ett lag jag håller högre än dagens motstånd, och man ska ha fin chans att avgå med segern här.
Nu är det hemmaplan och där imponerar man otroligt mycket där man ligger delad etta i hemmatabellen med Dinamo St Petersburg. Man står på 19 segrar och tre förluster på 22 matcher, och målskillnaden är osannolika 62-29. Man har fem raka hemmasegrar och bara en förlust de 18 senaste där både Dinamo St Petersburg och Ska Neva St petersburg fått åka tomhänta hem!

Khimik har ingen vidare form och man har bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Man har mött rätt bra motstånd som håller ungefär samma klass som dagens motstånd här, men då har det också blivit förluster med 6-1 och 3-2.
Man är betydligt bättre på hemmaplan nu på resande fot har man en seger de sex senaste och totalt åtta segrar på 20 matcher.
Man slåss om de sista slutspelsplatserna, men man har några poäng neråt och man har samtidigt 2-3 mindre matcher spelade, så man har fortfarande bra läge även vid förlust här.

Hemmalaget är ligans främsta och inget tyder på att formen har svajat, och detta ska man vinna rätt bekvämt.

Speltips: 1 hcp -1 asian hcp och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip