Vi har rysk hockey på schemat när formtoppade Kurhan gästas av Orsk, och jag har min vinnare klar i matchen.

Kurhan går som tåget just nu och man har vunnit fem raka matcher. Motstånder är ungefär av samma kaliber man möter i denna match, och även innan dessa vinster så gjorde man det bra mot flera topplag på resande fot, så formen är kanon.
Senaste två matcherna har man vunnit med 6-1 och 5-1 och Chernikov, Dzhig och Tsyganov har visat bra form för laget på slutet.
På hemmaplan har man bara en förlust på åtta matcher och den kom mot Metallurg Novokuznetsk som kommer vara och slåss i den absoluta toppen denna säsong, annars är det segrar rakt igenom. Ligan är skiktad i flera nivåer och Kurhan är ett lag som ska ligga strax under de bästa lagen, ungefär där man ligger nu i tabellen.

Orsk har vunnit sex av 17 matcher och ligger på 24de plats i tabellen, hela 16 placeringar bakom dagens motstånd. Man är visserligen inte så långt in i säsongen men jag tror Orsk kommer att klättra något när grundserien och det är inte omöjligt man kan knipa en av de sista slutspelsplatserna senare i vår.
Formen får anses som god då man vunnit tre av de fem senaste matcherna, dock är det precis som hemmalagets senaste matcher inte det tuffaste motståndet.
Fyra av tio bortamatcher har slutat med seger och man har slagit lag som ligger på plats 13 eller nedåt, dvs lag som är något sämre än Kurhan.

Med tanke på hur Kurhan spelat på slutet så tror jag man löser en seger här med ett par puckar då hemmafördelen lär väga tungt här.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u hos OHMbet eller SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip