Tidig morgonmatch i Ryssland där Kurhan ska ta emot Tyumen i en match där hemmalaget har fin chans, som ofta på hemmaplan.

Kurhan ligger fyra i tabellen och man är klara för slutspel, vilket man varit ett tag nu. Tycker dock inte man sett någon mättnad utan man kör på riktigt bra och ser till att vinna matcherna, för att eventuellt kunna plocka en högre placering.
Senast blev det seger mot Khimik med 4-3 på straffar och man vann ytterligare en match på hemmaplan, vilket blivit standard denna säsong. Man har vunnit 20 av 23 matcher varav 17 har kommit på ordinarie tid, och man har en fin målskillnad på 66-32.
Av de 15 senaste hemmamatcherna så har 14 slutat med seger där den enda förluster kom i plattmatchen mot CSK VVS.
Truppen är riktigt bra för ligan och även om man skulle sakna ett par spelare så ska man ändå vara favoriter mot ett lag som Tyumen.

Tyumen slåss om de sista slutspelsplatserna och man står på tre raka segrar. Dessa tre segrar har kommit på hemmaplan, och på bortaplan har man varit något sämre, vilket tabellen också visar.
De senaste tio bortamatcherna har bara resulterat i en seger, och det mot Voronezh, ett lag som tillhör botten av tabellen.
Senast lagen möttes så drog Kurhan det längsta strået, då man vann med 2-4 på bortaplan. Nu är det hemmaplan och där trivs man alldeles förträffligt, vilket man också har chansen att visa.

Hemmasegern ligger på lut, och jag tror inte Tyumen kommer kunna störa, utan får rikta in sig att vinna matcher mot lite sämre motstånd.

Speltips: 1 och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip