Ryska andraligan bjuder på två matcher under dagen och jag riktar blickarna mot Kurhan - Voronezh där jag tar tydlig ställning i matchen.

Kurhan har varit svåra att räkna på i inledningen av säsongen här, men nu börjar man få lite mer grepp om lagen och tre raka segrar visar att formen finns där, även om motståndet varit något sämre än man själva håller kapacitetsmässigt. Nu senast slog man Ryazan med 3-2 efter förlängning där Chernikov klev fram, och det är inte första gången han varit inblandad i avgörande mål. Matchen vanns som sagt på förlängning, en match jag såg 40 minuter av och man var det klart bättre laget i matchen och man skulle ha vunnit redan efter ordinarie tid. Skotten skrevs till 43-29 där man också stundtals ägde sista perioden utan att få in avgörandet.
Man har varit riktigt tuffa att skaka av under matcherna och många av matcherna har varit riktigt tighta resultatmässigt.

Voronezh öppnade säsongen med tre raka segrar och slog rätt bra motstånd och man undrade genast vad som hade hänt med laget som ska hålla till i de nedre regionerna. Verkligheten har kommit ifatt och man har bara vunnit två av elva matcher efter det.
Man kommer in i matchen med fyra raka förluster och överlag har faktiskt inte motståndet varit sylvasst, och någon nivå upp här enligt mig och jämförbart med laget man förlorade mot senast med 3-0.
Framförallt är det defensiven som brister då man släpper in över tre mål per match i snitt, och nu när man ska möta ett Kurhan som är klart starkare defensivt så lär det krävas en del mål för att kunna knipa poäng i matchen här.

Hemmalaget håller bra form och med hemmaplansfördelen så ska man ha bra chans att kliva av isen med samtliga poäng vunna.

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson // TT