Semifinal i AHL där lagen slåss om att vinna Calder Cup. I detta mötet ställs Lehigh Valley Phantoms mot Toronto Marlies och man har kniven mot strupen efter två raka förluster.

Lehigh Valley Phantoms slutade tvåa i conferencen bakom just Toronto Marlies. Varone vann lagets interna poängliga med 69 poäng och kom med det delad etta i hela AHL. I slutspelet har han gjort sex matcher och bara två assist, och där måste han komma igång. Man har Oskar Lindblom i laget och det finns desto fler svenskar i motståndarlaget. Man var hemmastarka under säsongen och det talar lite för laget i matchen.

Toronto Marlies är AHL.s bästa lag och man bör vinna alltihop när säsongen är över. Man tog 24 segrar på 38 hemmamatcher och hela 30 segrar på 38 bortamatcher, där man vann 82.9 % av sina matcher. Under säsongen har Pierre Engvall och Carl Grundström anslutit till ett redan lag fyllt med svenskar. Man har förutom de två Timashov, Johnson, Liljegren och Rosen i laget. Johnson gör en jättesäsong och snittar över en poäng per match under säsongen i AHL där han även fått chansen i NHL under säsongen. Man har ligans bästa lag och jag blir förvånad om man inte tar hem bucklan denna säsong.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip