Lehigh Valley Phantoms ligger riktigt risigt till nu när man förlorade senast och har underläge med 0-3 i matcher, och man möter ett Toronto Marlies som håller hög klass.

Lehigh Valley Phantoms vände senast hemåt efter två raka förluster på bortaplan. Det blev ingen rolig hemvändning då man blev fullkomligt överkörda och förlorade matchen med 0-5 samt skotten med klara 16-34. Man drog på sig fem utvisningar och släppte in mål i två av dessa, och man var helt enkelt inte med i matchen. Man blev nollade och en sådan spelare som Varone som är en av lagets bästa målskyttar har inte gjort ett enda mål under slutspelet, och då har man inget att hämta, speciellt inte mot Toronto Marlies.

Toronto Marlies är en seger från final och äran att få slåss om Calder Cup. Man har många svenskar i laget. Både Grundström och Johnson stod för 1+1 senast och de flesta svenskar gör det riktigt bra i laget. I kassen har man Sparks och han håller riktigt bra klass i AHL.
Man hade klart grepp om matchen senast och nollade motståndet på deras hemmaplan, och då brukar Lehigh Valley vara riktigt bra hemma. Man är dock extremt bra borta och har varit bättre på bortaplan under säsongen och jag tror man kan hålla hemmalagets siffror nere i nattens match.

Speltips: 1 Under 2,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip