Lokomotiv Yaroslavl ska försöka plocka en seger här efter den tunga förlusten senast, och detta mot Dynamo Moskva.

Lokomotiv Yaroslavl gör ingen bländande säsong enligt mitt tycke, men man har ett så pass bra lag att man ändå är med relativt högt i tabellen.
Senast åkte man på en förlust mot Metallurg Magnitogorsk, och detta var en riktigt tung sådan. Redan efter 1.36 låg man under med 2-0, och man bytte ut målvakten Murygin. Detta gav inte någon hjälp omgående utan man släppte också in 3-0 efter 2.40, och då hade hemmalaget gjort mål på i princip alla lägen då man efter första perioden hade sex skott på mål.
Sedan var det dags för Lokomotiv att ta över och när matchen var klar hade man visserligen bara gjort ett mål, men lägena fanns och man vann skotten med 18-42. Nu är det hemmaplan igen och där är man oftast pålitliga.

Dynamo Moskva ligger åtta i conferencen och man ligger och slåss om slutspelsplatserna. Formen är inte där och man har bara vunnit en av de sex senaste matcherna, och den var på straffar.
Laget känns inte lika starkt i år och då många andra lag är på uppgång känns Dynamo som ett lag som är påväg neråt, iallafall av det vi sett denna säsong.

Lokomotiv trivs bra hemma och man bör ha finslipat på det där sista man inte hade senast, och jag tror man tar en bekväm seger i sin borg.

Speltips: 1 -1 asian hcp och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip