Under lördagen ska Lokomotiv Yaroslavl ta sig an Nizhny Novgorod på hemmais, och här tycker jag att man blir otroligt stora favoriter.

Lokomotiv Yaroslavl har öppnat säsongen med två segrar och fyra förluster, ett facit som är rätt svagt. Segrarna har också kommit mot ett av ligans sämsta lag Dinamo Riga, och det är ett lag man bara ska slå.
Nu senast blev det en 2-0 förlust mot Jokerit där man enbart fick iväg tolv skott på mål, och siffrorna kunde blivit klart större om inte Pasquale stod för en riktigt bra insats i kassen.

Kikar man på laget så har man en hel del vassa spelare i Boucher, Petersson, Shalunov och Alexeyev för att nämna några, så truppen håller en bra nivå, men med tanke på hur man presterat hittills så blir man i mina ögon alldeles för klara favoriter då motståndet inte alls är dåligt.

Nizhny Novgorod har spelat sju matcher hittills och det har resulterat i tre segrar och fyra förluster.
Näst senast förlorade man mot bottenlaget Dinamo Riga med 2-1 där man gjorde två svaga perioder. I den tredje perioden så ökade man och var överlägsna, men man lyckades inte jaga ikapp.
Nu senast så stod man dock för en klart bättre insats då man lyckades ta poäng borta mot starka Jokerit på bortais i en match som slutade 5-4 efter straffar.

Till denna säsongen har man bland annat plockat in Daniel Zaar, Marek Hrivik samt Chekhovich, spelare som håller en riktigt bra nivå.
Från förra säsongen har man även kvar Miele och Zhafyarov, två spelare som öste in poäng förra säsongen, så det finns en hel del kvalitet i truppen, och här blir man oerhört underskattade.

Lokomotiv Yaroslavl är favoriter i matchen men i mina ögon blir man alldeles för överskattade då gästerna inte alls är något enkel utmanare, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT